ikinci El Eşya, İkinci El Kitap Alan Yerler

Uzun yıllardır İstanbul halkının kullanımda tutmadığı,

İkinci el eşya, objeler, kitaplar, evlerden, işyerlerinden alınıp tekrar ekonomiye kazandırılması işi ile iştigal ediyoruz.Sizlerde bu tür hizmete ihtiyaç duyduğunuzda hiç çekinmeden her an arayabilir,danışabilir ve ürünlerinizi 0 553 297 38 30 no’lu telefondan tekrar ekonomiye kazandırabilirsiniz.

ikinci el kitap alan yerler

istanbul ikinci el kitap alan yerler

Bu geri dönüşüm hizmetinde en duyarlı olduğumuz konu ise gerçek fiyatlamadır.Hiç kimseyi kırmadan nezaket ve saygı çerçevesinde yıllardır bu işimizi bugünlere  taşıdık.Bugüne kadar tanışamadığımız müşterilerimizlede tanışmak ve iş yapmak en büyük dileğimiz.

Bu hizmetlerimizi İstanbul’un tüm semtlerine aynı duyarlılıkla vermekteyiz.Hafta içi hafta sonu çalışanlar ve acil işleri olanlar için randevulaşarak akşamlarıda çalışmaktayız.

İkinci el kitap alan yerler İstanbul, ikinci el kitap alan yerler, İstanbul ikinci el kitap alanlar, ikinci el kitap alanlar İstanbul.

admin

admin

İstanbul içi tüm semtlerden, ikinci el kitap alınır.Kitaplarınızı İkinci El Kitap Alan Yerler İstanbul olarak değerinde nakit olarak satın alıyoruz.

0 yorum

Bir cevap yazın

Avatar placeholder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir