Merhaba,
Bizim iş alanımızdaki en büyük kaynaklardan birisi de geri dönüşüm depolarıdır.Siz değerli depo sahipleri,biriktirdiğiniz kitaplar için lütfen arayın görüşelim.depo sahipleri de kağıttan gelip geri dönüşüm malzemelerinin kitap olan kısmını ayırıp,bize haber verirseniz,bizde sizlere onların daha kıymetli fiyatlardan değerlendirmeniz için yardımcı oluruz.
IMG-20160409-WA0022-001

Örneğin kağıt kilo fiyatını 300-350 kuruştan satarken,bizi arasanız belkide ayırdığınız kısımdan elde edeceğiniz para tonlarca kağıt parasına bedel olacaktır.Buda her iki taraf için çok karlı bir alışveriş olacak.Bu anlamda geri dönüşüm depoları da bizce elinden geldiğince kitapları ayrı bir yerde toplayıp,bizim gibi sahaflara ve alıcılara haber vererek bunu başarabilirler.

Türkiye’nin neresinde olursanız olun bizi arayın ve bu tür ürünler için görüşelim.Belki de bugüne kadar kağıt diye baktığınız ürünler,size de yeni bir kazanç kapısı olur.

admin

admin

İstanbul içi tüm semtlerden, ikinci el kitap alınır.Kitaplarınızı İkinci El Kitap Alan Yerler İstanbul olarak değerinde nakit olarak satın alıyoruz.

0 yorum

Bir cevap yazın

Avatar placeholder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir