ikinci el kitap alan yerler istanbul

İkinci El Kitap Alan Yerler

İkinci El Kitap Alan Yerler Beyoğlu

Merhaba Kitap Dostları,
İkinci el kitaplarınızı zahmetsizce satabileceğiniz, güler yüzlü hizmet alabileceğiniz en samimi adrestesiniz. BEYOĞLU’ndaysanız ve ikinci el kitaplarınızı satmak istiyorsanız yapmanız gereken sadece 0553 297 38 30 nolu telefonla iletişime geçmek. İster arayarak isterseniz de WhatsApp yoluyla kitaplarınızın toplu fotoğrafını göndererek kafanıza takılan sorular hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Randevulaşarak en uygun zamanda ikinci el kitaplarınızı adresinizden alıyor ve ödemenizi nakit olarak gerçekleştiriyoruz. İkinci el kitap alan yerler Beyoğlu adresleri arasında karasızlığa kapılmadan, gönül rahatlığıyla bizi arayabilirsiniz. İlk dakikadan son ana kadar insana ve kitaba değer veren bir yerde olduğunuzu hissedeceksiniz.

İkinci el kitaplarınızın yanı sıra

  • plak,
  • pikap,
  • müzik seti,
  • obje,
  • tablo

ve diğer eşyalarınızı da satmak isterseniz yardımcı oluyoruz.

İkinci El Kitap Alan Yerler Beyoğlu / İstanbul - 0553 297 38 30

İkinci El Kitap Alan Yerler Beyoğlu

! ! ! Eski Cumhuriyet, Meydan Larousse, Ana Britannica, üniversiteye hazırlık, KPSS hazırlık türü kitapların ikinci el piyasası maalesef yoktur. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Satacağınız ikinci el kitaplarınızın durumuna göre bir köy okulunun kütüphanesine bağışlandığını, geleceğe emin adımlarla yürüyen öğrencilere umut olduğunu, edebiyat tutkunu bir bireye keyifli anlar yaşattığını göz önünde bulundurarak insana ve kitaba değer veren bir yerde olduğunuzu bildiririz. İkinci el kitaplarınızı Beyoğlu‘ndan nice gönüllere ulaştırmak sizin elinizde. İkinci el kitaplarınızı muntazam bir şekilde, güler yüzle ve müşteri memnuniyetine özen göstererek adresinizden alıyoruz. Bu konuda ekspertizimize güvenebilir, bizi arayabilirsiniz. Görüşmek dileğiyle…

Garaj ve Depolarınız Temizlenir

Yoğun hayat temposunda bir türlü garajınızı, deponuzu temizlemeye veya katık atıkları atmaya fırsat bulamadığınızda ya da durum içinden çıkılmaz bir hal aldığında sadece bizi aramanız yeterli. Bir gün önce gelip beraber yapılacakları not alalım ve ertesi gün hizmetimizi tamamlayalım. İletişim: 0553 297 38 30
Neden mi biz?
Çünkü; herkese evinizi, deponuzu teslim edemeyebilirsiniz, başlarında bir sorumluya ihtiyaç duyabilirsiniz, katı atıklar atıldıktan sonra ince temizliğini yaptıramıyor olabilirsiniz belki de boya badanaya ihtiyacınız var. işte bütün bunlar için bize güvenin.

BEYOĞLU’nda ikinci el kitap alımı yaptığımız semtler:

ARAPCAMİİ

ASMALI MESCİT

BEDRETTİN

BEREKETZADE

BOSTAN

BÜLBÜL

CAMİKEBİR

CİHANGİR

ÇATMALI MESCİT

ÇUKUR

EMEK YEMEZ

EVLİYA ÇELEBİ

FETİHTEPE

FİRÜZAĞA

GÜMÜŞSUYU

HACI AHMET

İSTİKLAL

HACI CAMİİ

HÜSEYİN AĞA

KADI MEHMET

KEMERHATUN

KALYONCU KULLUK

KAPTANPAŞA

K.M.ÇELEBİ

KEÇECİPİRİ

KEMANKEŞ

K.ALİPAŞA

KOCATEPE

KULAKSIZ

KULOĞLU

KÜÇÜK PİYALE

MÜEYYETZADE

ÖMER AVNİ

PİRİPAŞA

PİYALE PAŞA

PÜRTELAŞ

SURURİ

SÜTLÜCE

ŞEHİT MUHTAR

TOMTOM

YAHYA KAHYA

YENİ ŞEHİR

HALICIOĞLU

ÖRNEKTEPE

admin

admin

İstanbul içi tüm semtlerden, ikinci el kitap alınır.Kitaplarınızı İkinci El Kitap Alan Yerler İstanbul olarak değerinde nakit olarak satın alıyoruz.

0 yorum

Bir cevap yazın

Avatar placeholder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir