2. El Eşya neden atıl kalmamalı? İnsanlık, tarihi boyunca gelişimini sonraki nesillere bir şekilde aktarmayı başarmıştır. Peki bu nasıl başarılıyor. İlk çağlarda mağara resimleri,daha sonra yazıtlar,kitabeler,el yazması kitaplar, matbaanın keşfi ile beraber basılı kitaplar .bunların oluşturduğu kütüphaneler , resimler, resim koleksiyonları,müzeler,fotoğraflar,sinema filmleri,şahsi filmler. Bütün bunlar bir sonraki nesile bir şekilde aktarılıyor ve insanlık geçmişi ile ilgili bilgileri çağlar sonrasına devrediyor.

İsterseniz buna usta çırak ilişkisi gibi diyin,isterseniz geçmişe bağlılık diyin,isterseniz insanlık öğrenmeli diyin.İşte bu aşamada siz satıcılara ihtiyacımız var. Koruyamayacağınıza inandığınız eserleri daha iyi korunacakları yerlere,sizde işlevini tamamlamış kıt kaynak bir eseri başkaları içinde tedavüle tekrar çıkartmaya vb. aracılık etmekteyiz.Ki bu eserler sürekli yaşasın ve ihtiyacı olan herkes bundan faydalanmanın tadını çıkarsın.

Elinizde atıl kaldığına inandığınız herşeyi için arayın değerlendirelim,yeni kullanıcılara ulaştıralım. Bunlar kitaplar başta olmak üzere,tablolar,sanat eserleri,efemeralar, pullar, antikalar, plaklar, müzik aletleri vb tüm atıl 2. el eşyalarınız için bizi arayın.Bunlar tekrar ekonomiye kazandırılsın.

2. el kitap alan yerler

ikinci el kitap alanlar

2. el eşya satmak için bizleri arayın, görüşelim, adresinizden nakit olarak satın alalım, hizmet verdiğimiz bölgeler başlıca Kadıköy, Üsküdar, Suadiye, Caddebostan, Bebek, Ortaköy, Arnavutköy, Beşiktaş, Şişli, Mecidiyeköy olmak üzere İstanbul’un tüm semtlerinden 2. el eşya alım işlemlerinizi gerçekleştiriyoruz.

admin

admin

İstanbul içi tüm semtlerden, ikinci el kitap alınır.Kitaplarınızı İkinci El Kitap Alan Yerler İstanbul olarak değerinde nakit olarak satın alıyoruz.

0 yorum

Bir cevap yazın

Avatar placeholder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir